محل تبلیغات شما

شرایط ثبت شرکت تعاونی  : آیا از ثبت شرکت های تعاونی اطلاعاتی در دست دارید؟ از شرایط ثبت شرکت تعاونی چه می دانید؟ اگر بخواهیم شرکت تعاونی خود را ثبت کنیم، چه فرایندهایی پیش روی ما قرار دارد؟

شرکت از ۲ یا چند سهام دار و تعداد مشخصی از مدیران تشکیل می شود. هرکدام از شریکان با اهدافی مشترک اعم از اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای ترقی شرکت و بهبود وضعیت اقتصادی تلاش می کنند.

شرایط ثبت شرکت تعاونی چیست و چگونه دنبال می شود؟

در برخی از شرکت های تعاونی سود هر فرد براساس سرمایه اولیه وی تعیین می شود و حقی که اعضا برای رای دارند هیچ ارتباطی با میزان سرمایه وی ندارد. با این وجود هر کدام از اعضا دارای یک رای هستند.

برای ثبت رساندن شرکت تعاونی هر آنچه که باید بدانید، ما در این مقاله در اختیارتان گذاشتیم که برای  ثبت شرکت خود با مشکلی مواجه نشوید. با ما در ادامه مقاله همراه باشید.

با شرایط ثبت شرکت تعاونی آشنا شوید

همانطور که می دانید ثبت شرکت تعاونی برای عموم آزاد است. بدین ترتیب اگر با شرایط ثبت آشنا شدید، به راحتی این امکان را دارید اقدام به ثبت کنید؛ اما باید در نظر داشته باشید فردی می تواند به ثبت شرکت  فکر کند که حتما شخص حقیقی بوده و جزو اعضای مجمع عمومی باشد.

حال بیایید شرایط لازم را برای ثبت شرکت تعاونی شرح دهیم.

تعداد اعضا

تعداد نفرات مورد نیاز برای ثبت شرکت تعاونی عموما 7 نفر است و این تعداد بستگی به شرکا و شرایط شرکت دارد و ممکن است به مراتب بیشتر شود.

طبق ماده 8 قانون اعضای انتخاب شده ممکن است حقیقی یا حقوقی باشند و این امر نیز منوط به شرایط شرکت است. اگر فردی حقوقی باشد، باید به عنوان شخص غیردولتی مشغول به کار شود. بدین ترتیب افرادی که در دولت و وزارت خانه هستند این امکان را ندارند به عنوان عضو در شرکت تعاونی همکاری کنند.

شرایط عمومی

اگر فردی تصمیم بگیرد در شرکت تعاونی کار کند، باید شرایط حقوقی را در نظر داشته باشد که به عنوان اعضای شرکت انتخاب شود. شرایط ثبت شرکت تعاونی شامل موارد زیر می شود:

  • تابعیت جمهوری اسلامی ایران باشد؛
  • ممنوعیتی قانونی نباید داشته باشد؛
  • در اساسنامه خود سهام خود را خریداری کند؛
  • برای عضویت درخواست داده باشد و تعهد به شرکت نیز باید انجام شود.

مقدار سرمایه مورد نیاز شرکت

سرمایه اولیه برای ثبت شرکت تعاونی بسنگی به نوع شرکت دارد. اگر شرکت شما جزو تعاونی عام است، مقدار هزینه مورد نیاز یکصد میلیون ریال و برای تعاونی خاص ده میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

همچنین باید ذکر شود که 51٪ از سرمایه اعضا باید به شرکت تحویل داده شود و اعضا حق نظارت بر آن سرمایه را دارند. باید در نظر داشته باشید که سرمایه اولیه ای که تامین کرده اید نباید از 10 درصد از سرمایه مورد نیاز پایین تر باشد.

ثبت شرکت تعاونی چگونه صورت می گیرد؟

شرکت تعاونی برای افرادی که قصد حمایت از کالای ایرانی دارند و به دنبال کارهای بزرگ با سرمایه زیاد هستند پیشنهاد موثری است.

این شرکت برای اعضای خود شرایط مناسبی را فراهم کرده است که کمک شایانی به سرمایه داران می کند؛ از جمله این شرایط امکان اخذ تسهیلات بانکی است. با آگاهی از شرایط ثبت شرکت تعاونی دریافت مجوزهای دولتی نسبت به دیگر شرکت ها سریع تر انجام می شود. بنابراین ثبت شرکت تعاونی موقعیت مناسبی برای کسب و کار های بزرگ است.

نحوه ثبت شرکت از نوع تعاونی به صورت زیر است:

  1. شرکت های تعاونی زمانی احداث می شوند که مجمع موسس اقدام کند؛
  2. تعداد اعضای شرکت از هفت نفر تشکیل شده است که سه نفر به عنوان بنیان گذار و یک نفر برای داشتن اختیار تام انتخاب می شود؛
  3. به خاطر داشته باشید برای ثبت شرکت های تعاونی باید اساسنامه داشته باشید و قبل از تصمیم ثبت باید موافقت نامه تشکیل شرکت را از وزارت خانه دریافت کرده باشید؛
  4. برای ثبت شرکت خود نیاز است ابتدا به دفتر ثبت تعاون مراجعه کرده و برای اخذ مجوز اقدام کنید.

کلام آخر

ثبت شرکت تعاونی با ارائه بهترین خدمات به سرمایه گذاران موقعیت مناسبی را برای افراد واجد شرایط فراهم کرده است. این

شرکت در خصوص کارکرد و شرایط جزو موثرترین شرکت های کشور است.

امید است با خواندن این مقاله آشنایی کاملی با

شرایط ثبت شرکت تعاونی و

مراحل ثبت شرکت تعاونی و چگونگی تاسیس آن فراهم شود و  موسسه ی حقوقی

ثبت 3 جای هیچ گونه نگرانی و ابهام برای شما عزیزان نگذاشته باشد.


اموزشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها